Risto Volasen kotisivu

Blogi

24.10.


Yle kertoi hetki sitten: "Juuri tulleen tiedon mukaan sote-uudistus ei valmistu ennen kuntavaaleja" Tämä on surullinen osa Suomen kuntavaalien historiaa.


Menossa ovat kuntavaalit ja SOTE käsittää puolet kuntien myös Järvenpään palveluista ja rahoista eli 20 miljardia euroa. Siitä puolet on terveydenhuoltoa eli kysymys on kansalaisten terveydestä ja sairaanhoidosta.


Hallituspuolueita yhdist
ää halu lopettaa hyvin toimivat sairaaloiden sairaanhoitopiirit kuten HUS, jakaa niiden rahat eli 6 miljardia ja saada ideologista julkisuutta vaalien alla. Vaalien alla ne eivät kuitenkaan osaa ja uskalla kertoa, miten ne aikovat jakaa omille tahoilleen lopetettavien sairaanhoitopiirien rahat ja päätösvallan. Kokoomus haluaisi niitä keskuskaupungeilleen ja yksityiselle sektorille. SDP:llä ei ole esittää ennen vaaleja omaa selkeää mallia terveydenhuollon järjestämisestä.


Kutsun kaikkia järvenpääläisiä torjumaan HUS:n hajoittamisen ja puolustamaan kotikuntamme terveyspalveluita eli nykyjohdon tähän asti huonosti hoitamaa Terveystaloamme. Niin toteutamme osaltamme kotikunta-maakunta -mallia, jossa yhdistyvät sekä vastuu jokaisen asukkaan terveydestä että terveydenhuollon asiantuntemus.Uskon keskustalaisten ehdokkaiden toimivan samassa hengessä.

24. loka, 2012